Diensten

Meer weten over de mogelijkheden binnen Exact?
Altus Tellus staat garant voor een optimaal resultaat 

U werkt (of wilt werken) met Exact. Terecht! Het is ideale software om uw bedrijfsprocessen te ondersteunen. Maar u bent geen expert als het gaat om de inrichting van die software. En dat is logisch! Uw core business richt zich op andere zaken en Exact moet ervoor zorgen dat uw zaak kan draaien. Altus Tellus helpt u hierbij. Wij zijn namelijk met onze diensten gespecialiseerd in het op zo’n manier inrichten van de Exact software dat u een optimaal resultaat uit uw business kunt halen. 

(Samen)werken met Altus Tellus is simpel. Als het gaat om consultancy voor bijvoorbeeld Exact Online, hanteren wij korte communicatielijnen. Remote ondersteuning bijvoorbeeld, is al te bestellen vanaf een kwartier. Ook kunnen we opereren vanuit zowel ons eigen kantoor als een andere locatie. Wilt u eerst een kennismakingsgesprek aangaan? Of een gratis offerte aanvragen? Dat kan! Bel 0475-218388 of stuur een bericht. Onze contactgegevens staan hier.

Exact (maatwerk) apps
Uiteraard biedt Altus Tellus ook maatwerk. Wij hebben door de jaren heen zelf apps gemaakt die van toegevoegde waarde kunnen zijn op de standaard functionaliteiten in Exact Online. Zo bouwen wij apps die via XML-berichten of via een directe koppeling (API) data uitwisselen met de Exact Online database.

Exact rapportages
Binnen de Exact software zijn standaard rapportagemogelijkheden beschikbaar. Maar wie weet heeft u behoefte aan meer specifieke en gedetailleerde rapportages. Ook daar kunnen wij voor zorgen. We adviseren over software waarmee wij rapportages maken of wij maken een specifieke rapportage voor u. We vertellen u er graag meer over tijdens een kennismakingsgesprek. Geïnteresseerd? Laat het ons weten! Onze contactgegevens staan hier.

De Exact software
Wij praten over Exact. Dat is een verzamelnaam. Er zijn binnen de software namelijk diverse abonnementen en modules beschikbaar die allemaal een ander doel dienen en op een andere manier in te zetten zijn. In de hieronder genoemde Exact-software is Altus Tellus gespecialiseerd. Wij hebben verschillende abonnementen opgesteld, zodat er altijd een optie is die past. Klik op de naam en u ontdekt wat wij kunnen bieden binnen de modules en abonnementen.

Exact Online
Exact Globe Next
Exact Synergy Enterprise