Webshop Connector Exact Online en Magento

Duidelijke oplossingen bieden, daar staan we voor als Exact Online partner. Zo hebben we vanuit Altus Tellus een partnerovereenkomst afgesloten met Advisie voor de Webshop Connector. Deze koppeling tussen Exact Online en Magento is de meest uitgebreide versie die op dit moment in de markt beschikbaar is. Een oplossing waarmee u niet in een keurslijf dwingt, maar waar u als ondernemer mee kunt groeien en niet beperkt wordt in de mogelijkheden.

Webshop Connector

De Webshop Connector

De Webshop Connector optimaliseert uw bedrijfsprocessen door een volledige synchronisatie tussen Magento en Exact. Deze innovatieve oplossing biedt maximale vrijheid maar vooral ook zekerheid. De unieke failsafe garantie zorgt ervoor dat weborders altijd correct in Exact worden aangemaakt. Uw voordelen:

  • realtime overzicht;
  • maximale zekerheid;
  • flexibel in te stellen;
  • proactieve monitoring;
  • 2-weg synchronisatie;
  • Exact certified

Kies voor zekerheid

De Webshop Connector biedt, in tegenstelling tot standaard ‘koppelingen’, een realtime integratie. Dankzij proactieve monitoring worden alle processen op de achtergrond continue bewaakt. Dit biedt u maximale zekerheid dat de uitwisseling optimaal functioneert. Als uw Magento shop onverhoopt ‘uit de lucht’ is, worden alle bestellingen op een later tijdstip alsnog uitgewisseld dankzij onze unieke ‘failsafe’ techniek.

Optimale vrijheid

In de Ultimate edition kunt u door ‘custom mapping’ tot op veldniveau bepalen wat en hoe u uitwisselt. De Webshop Connector is de enige ‘koppeling’ die deze optimale vrijheid biedt!

Meer weten?

Ontdek alle mogelijkheden op de Webshop Connector website of laat een bericht achter op onze Contactpagina zodat we samen de mogelijkheden voor u kunnen bespreken.

logo_exactmagento