Blue10 verwerkt inkomende facturen met Exact Online

Altijd en overal inzicht in jouw inkomende facturen.

Blue10 is de assistent op de financiële administratie, waarbij gebruikers de controle en het overzicht houden over de verschillende administratieve processen binnen de organisatie. Facturen kunnen eenvoudig rondgestuurd worden in de organisatie voor de gewenste goedkeuring, bijvoorbeeld op basis van crediteur. Bovendien zijn facturen in het digitale archief snel en eenvoudig terug te vinden.

Voor gebruikers van Exact Online Handel, Productie en Zakelijke Dienstverlening is het mogelijk om naast kostenfacturen, ook goederen- en logistieke facturen via Blue10 te verwerken in Exact Online.

Klik hier voor demo Blue10

Kort samengevat.

  • Eenvoudig boeken, goedkeuren en terugzoeken van documenten;
  • Zelflerende documentherkenning;
  • Transparant prijsmodel, inclusief opstart en support;
  • Onbeperkt aantal administraties en gebruikers.

Ook geïnteresseerd geraakt in de mogelijkheden van de software van Blue10? Neemt u dan contact met ons op of laat een bericht achter op de Blue10 Contact pagina zodat wij met u contact op kunnen nemen voor advies op maat.

Over Blue10

Blue10 biedt softwareoplossingen voor het digitaliseren en beheersen van verschillende documentstromen in organisaties. Blue10 is gespecialiseerd in het digitaal verwerken van inkoopfacturen. Deze oplossingen zijn in de praktijk ontstaan en worden dagelijks door verschillende bedrijven in tal van branches gebruikt. Blue10 vindt haar uitdaging in het zo eenvoudig mogelijk maken van een financiële administratie. Ons motto is dan ook; moeilijke dingen, makkelijk maken.