Gratis Exact Online app voor iOS en Android

Vaak wordt er de vraag gesteld “Wat kan ik met de gratis Exact Online app?”. Deze vraag wordt in dit artikel beantwoord. Hieronder vindt u een schermafbeelding van het scherm wat u te zien krijgt wanneer u de Exact Online app opent op uw smartphone of tablet én wat u er mee kunt.

(klik op de afbeelding voor een groter beeld)

Zoals u ziet zijn er verschillende buttons beschikbaar die u over een specifiek onderdeel meer informatie geeft. Deze zijn:

  • Relaties: bekijk de lijst van uw relaties of zoek de relatie op. Vervolgens hebt u de mogelijkheid om contactgegevens,  relatiemanager, openstaande posten, contactpersonen, verkoopkansen, documenten, verkochte artikelen en activiteiten te bekijken. Zo hebt u de meeste informatie over een klant ook onderweg binnen bereik.
  • Contactpersonen: bekijk de contactdetails van uw contactpersonen zoals standaard telefoonnummer, mobiel telefoonnummer en e-mailadressen. Uiteraard hebt u de mogelijkheid om te klikken op deze informatie en direct de gewenste actie uit te voeren.
  • Openstaand: bekijk de openstaande posten van uw klanten én uw leveranciers per aantal dagen openstaand (<30, 30-60, 61-90 en >90 dagen). U hebt de mogelijkheid om door te zoomen om de bedragen per boeking op te vragen inclusief het boekstuknummer.
  • Cockpit: u ziet snel het totaal van de Winst & Verlies van dit jaar ten opzichte van vorig jaar en van de huidige periode ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. Verder ziet u een tweetal grafische overzichten van de openstaande posten bij uw klanten en leveranciers, inclusief het bedrag wat als achterstallig geldt. Een voorbeeld van de cockpit vindt u hieronder (klik op de afbeelding voor een groter scherm). Exact Online app Cockpit

 

  • Uitgave: direct onderweg een foto nemen van een kostenbon welke direct geüpload wordt naar Exact Online om definitief geboekt te worden waarbij de kostenbon als bijlage terug te vinden is. Tevens is het mogelijk om een afbeelding van een kostenbon die u reeds op uw smartphone op tablet had opgeslagen direct naar Exact Online te importeren.
  • Uren cockpit: grafisch overzicht van de geboekte uren van de vorige en huidige week. Tevens een grafisch overzicht van de factureerbaarheid en de urensoorten die geboekt zijn.
  • Uren: direct uw uren en kosten boeken, inclusief de mogelijkheid om een notitie toe te voegen aan uw uren.
  • Verkoopkansen: bekijk uw/alle verkoopkansen welke zijn ingevoerd in Exact Online. U hebt de mogelijkheid om door te zoomen om te bekijken wie er verantwoordelijk is voor de verkoopkans, welke notities,  documenten, contactpersonen van uw relatie en activiteiten zijn toegevoegd.
  • Artikelen: bekijk en zoek welke artikelen u in Exact Online hebt ingevoerd. Vervolgens hebt u de mogelijkheid om details (prijs, notitie) te zien, een foto te tonen en voorraadposities te bekijken.
  • Activiteiten: activiteiten (taken) die u in Exact Online hebt ingevoerd zijn via de gratis app beschikbaar. Alle details zijn opvraagbaar zodat u direct actie kunt ondernemen indien gewenst.
  • Administraties: bekijk welke administraties u in Exact Online hebt aangemaakt en kies hieruit om direct in te loggen.
  • Contact: direct telefonisch contact opnemen met Exact Support of de verkoopafdeling. U hebt ook de mogelijkheid om het Twitter-account van Exact Online te openen.

Kortom: de gratis app van Exact Online biedt gebruikers een diversiteit aan mogelijkheden om snel meer inzicht te krijgen in gegevens die in Exact Online vastgelegd zijn en om verschillende gegevens direct in te voeren. Wilt u meer weten, laat dan een bericht achter op onze Contactpagina.