Rapportages Exact Online

Bent u een Exact Online gebruiker? Dan heeft u een schat aan data in handen. Deze data helpen u om uw organisatie te monitoren en te managen. Altus Tellus voorziet in de behoefte om overzichtelijke en krachtige rapportages op basis van Exact Online administratie(s) te genereren. Zoals diverse financiële, logistieke of projecten rapportages. En hiermee kunt u daar waar nodig snel analyses maken over alle processen binnen de organisatie en de juiste beslissingen nemen.

Alle waardevolle bedrijfsinformatie die nodig is om de juiste strategische keuzes te maken, zijn verzameld in Exact Online. Door deze gegevens te visualiseren kunt u beslissingen nemen die direct onderbouwd zijn met feiten en cijfers. Dit helpt in het gezond houden van de onderneming. Om dit te doen gebruiken wij Power BI. Deze tool ververst uw data automatisch één of meerdere keren per dag en rolt dit uit in overzichtelijke rapportages. Die op zichzelf weer te delen zijn met bijvoorbeeld uw collega’s, leveranciers of klanten. Deze rapportages zijn zowel geoptimaliseerd voor desktop als voor tablet en mobiel.

Een paar voorbeelden vindt u hieronder:
Voorbeeld rapportage Verkooporders

Bekijk onze brochure en lees meer over de diverse standaard rapportages die wij leveren en hoe wij specifieke rapportages kunnen maken voor u.

In 3 simpele stappen genereert u gedetailleerde rapportages gebaseerd op o.a. artikel- en klantniveau. Deze 3 stappen maken we uw cijfers inzichtelijk. Allereerst maken wij een connectie met uw Exact Online omgeving. Vervolgens worden uw gegevens gesynchroniseerd naar Power BI en ontvangt u de inloggegevens tot de online rapportage omgeving.
Zo heeft u direct al uw gegevens inzichtelijk. As simple as one, two, three!

Wilt u meer weten over onze Power BI rapportages op Exact Online, stuur dan een e-mail naar

Exact Online Power BI Blue10 vPlan Orbis Mailchimp