Slimme planborden in combinatie met Exact Online via vPlan.

vPlan is een online planbord. Hiermee kan effectief invulling gegeven worden aan de behoefte bij veel bedrijven om slimmer en sneller te plannen.

Met vPlan is je planning geïntegreerd met Exact Online.

vPlan biedt een kwalitatief hoogwaardige online planoplossing voor bedrijven in de maakindustrie, groothandel en zakelijke dienstverlening. vPlan sluit naadloos aan op Exact Online, waardoor het mogelijk is om makkelijk de verkoop, inkoop- en werkorders vanuit Exact Online te plannen in vPlan. Bedrijven hebben met vPlan hebben altijd actueel inzicht in belangrijke KPI’s, zoals capaciteit, voorraad en doorlooptijden.

Planning is vaak een grote uitdaging
Altus Tellus-directeur Alfred Hoogland bouwt graag een langdurige relatie met zijn klanten. “Dit doen wij door proactief informatie, nieuwe ontwikkelingen en ervaringen met onze klanten uit te wisselen. Daarnaast bieden we ook specifieke softwaretoepassingen naast de software van Exact Online. vPlan past perfect in dit plaatje, omdat wij vanuit diverse klanten gehoord hebben dat planning een grote uitdaging is. Deze uitdaging kan nu prima opgelost worden met vPlan. Hiermee kunnen onze klanten nog meer rendement behalen uit hun automatiseringsoplossingen met Exact Online.”