Uniek in Nederland en verkrijgbaar bij Altus Tellus: op maat gemaakte apps voor Exact Online!

In de afgelopen jaren hebben onze klanten (ruim 1.200) diverse ontbrekende functionaliteiten in Exact Online gemeld en zijn wij op zoek gegaan naar een mogelijkheid om (maatwerk) apps te kunnen bouwen. Wij hebben daarom een eigen platform opgezet waarmee wij in staat om snel voor u ontbrekende functionaliteit te bouwen welke feilloos werkt met Exact Online!

Hoe werkt het?

Er zijn twee mogelijkheden:

1. We bouwen samen met u een app die de ontbrekende functionaliteit(en) bevat(ten) en/of;
2. We gaan samen met u op zoek naar een reeds bestaande app uit het Exact Online App Center en passen deze aan aan uw eisen.

De mogelijkheden zijn enorm. In hoofdlijnen moet u denken aan mogelijkheden om een medewerkers-, klanten- of leveranciersportaal te maken. Er is standaard sprake van een realtime-koppeling dus informatie in de app toont direct de informatie vanuit de Exact Online database óf direct weg te schrijven in de Exact Online database. U creëert uw eigen database bovenop de Exact Online database met onbeperkte mogelijkheden voor extra functionaliteiten.

Voorbeelden.

1. Account Management Portal
Uw verkopers / account managers mogen niet alle gegevens van klanten en -orders zien,  laat staan dat deze te wijzigen zijn. Hiervoor wilt u specifieke rechten toewijzen aan uw account managers in een aparte app welke ook beschikbaar is op smartphone of tablet. En zonder dat u extra gebruikers in Exact Online wilt aanschaffen!

2. Purchase Portal
U hebt voor (sommige) artikelen meerdere leveranciers gekoppeld staan in Exact Online. U wilt op basis van besteladviezen een aanvraag doen bij de verschillende leveranciers en uiteindelijk kiezen uit de beste aanbieder (prijs en/of levertijd). De verschillende leveranciers doen u via de portaal een aanbieding. Wanneer u de keuze maakt zal er automatisch een inkoopbestelling in Exact Online gemaakt worden.

Geïnteresseerd in de verschillende mogelijkheden? Wij lichten graag toe hoe we (maatwerk) apps kunnen bouwen voor u. Stuurt u hiervoor een e-mailbericht naar , wij nemen dan binnen een paar werkdagen contact met u op.

Met vriendelijke groeten,

Team Altus Tellus

Boven de Wolfskuil 3
6049 LX  Roermomd

Office tel.: +31 (0)475 – 218 388